Activiteiten

Logo-Art

Logo-Art is kunst aan de hand van een logo en/of beeldmerk. Het logo wordt op een schilderij in een andere dimensie of op verschillende manieren verwerkt en omgezet in kunst. De grootte van het schilderij wordt door de klant zelf bepaald.
Hoe het schilderij eruit komt te zien, kan vooraf in onderling overleg worden besproken, maar laten verrassen door een kunstzinnig eindresultaat kan ook heel leuk zijn. Een mooi schilderij met een eigen beeldmerk accentueert het bedrijf of organisatie nog eens extra in een vergaderruimte, kantoorruimte, bij de receptie of in een wachtkamer.

Huisstijl


Dankzij een persoonlijke, intensieve samenwerking tussen de klant en Art&logo en uitgaande van de wensen van de klant gaan we samen aan de slag om tot een passende en unieke huisstijl te komen met als einddoel een product met een pakkende uitstraling van het bedrijf. Gedurende het hele traject zal goed onderbouwd advies worden gegeven en zal het ontwerp groeien tot een mooi eindresultaat. Door goed te luisteren, mee te denken en samen te brainstormen, creĆ«ren we samen een ontwerp waar jij je helemaal in thuis voelt en je klanten weten waar jij en jouw bedrijf voor staan.

Webdesign


Een website waarbij het bedrijf of organisatie pakkend en helder wordt weergegeven en herkenbaar is voor alle klanten. Dat is het uitgangspunt. De website wordt visueel aantrekkelijk en technisch goed gebouwd middels een content management systeem, waardoor deze zelf beheerd kan worden. De website kan hierdoor altijd eenvoudig up-to-date worden gehouden door de eigenaar zelf.


Voor voorbeelden van bovenstaande activiteiten ga naar pagina Portfolio

Voor meer informatie neem contact op via Contact