Werkwijze

Wat kun je verwachten van Art&logo


Voor Logo-Art, het ontwerpen van huisstijlen en Webdesign werkt Art&logo vanuit een zelfde principe.

De samenwerking met de klant staat centraal. De eerste vraag die van belang is: Hoe wil jij jezelf en je bedrijf aan je omgeving en de buitenwereld presenteren?

Samen brainstormen, aanvoelen wat de klant wil, inspelen op informatie die wordt gegeven, kijken naar de omgeving waarin jij en je bedrijf zich bevinden, belangrijke kleuren die een rol spelen, beelden en tekens die een symbolische betekenis hebben en om wat voor soort bedrijf het gaat.
Zo zijn er nog vele andere vragen die aan bod komen.

Door een opleiding fotografie is het tevens mogelijk om foto's te laten maken. Deze foto's kunnen vervolgens worden verwerkt op een website. Eigen beelden maken het nog specialer en persoonlijker. 

Tijdens een kennismakingsgesprek komen alle facetten aan bod die nodig zijn om tot een inspirerend ontwerp en een goede samenwerking te komen. Vanuit deze gegevens zal een passende offerte worden gemaakt. Aansluitend gaan we aan de slag om tot een mooi doeltreffend eindresultaat te komen waardoor de omgeving aangenaam verrast zal zijn en waar jij en je bedrijf trots op mogen zijn! 

Voor meer informatie ga naar Contact. Ik help je graag verder!